Dezmembrari Auto Popesti leordeni
Dezmembrari Auto Popesti leordeni

 

 

Despre Noi 

Dezmembrari Auto Ilfov Popesti Leordeni este un centru de piese auto originale din dezmembrari Compania are mai multe departamente operaționale pentru a asigura un sprijin cit mai bun pentru clienții noștri în toate etapele. Clienții nostri , atât interni si externi, sunt toți operatorii din domeniul de piese auto, dealeri, magazine, etc, nu mai vorbim de piața privată, zona noastră de captare se confruntă cu o creștere rapidă. Nevoile de referinta a clientilor nostri ne conduce la politicile companiei precise, care au ca rezultat un serviciu de înaltă calitate, prețuri extrem de competitive in raport calitate pret, piese de inalta calitate pentru a incerca sa satisfacem toate cerintele de pe piata .

Comercializam motoare, cutii de viteze, piese de caroserie și/sau subansamble motor și caroserie, accesorii etc.

Magazinul nostru are o interfata prietenoasa și ușor de navigat, iar procesul de comanda este unul simplu si rapid. Va punem la dispoziție piese auto originale de înalta calitate la un raport calitate preț foarte bun. Un alt avantaj pe care îl oferim este economia de timp, astfel veți fi scutiți de a alerga de la un magazin la altul și de cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Produsele comercializate prin intermediul www.Piese-Auto-Bucuresti.ro sunt însoțite de factura fiscala și certificat de garanție.


Suntem incantati sa impartasim aceasta experienta cu dumneavoastra, prin a selecta si a va pune la dispozitie o vasta gama de piese auto originale din dezmembrări cu Factură si garanție la cel mai corect raport calitate pret. Multumim ca ati apelat la serviciile noastre, multumim ca ne sunteti alaturi !!!

Piese-Auto-Bucuresti.ro este un magazin virtual de prezentare de piese auto originale din dezmembrări. Acesta a fost creat cu scopul de a oferi clienților săi o modalitate utila și ușor accesibila de a cauta și comanda produsele dorite , nu este nevoie sa adaugati datele bancare. Azi dati comanda iar maine vine coletul dumneavoastra cu plata ramburs.